DESPRE AUTOR

L. Ron Hubbard este unul dintre cei mai apreciați și mai citiți autori ai tuturor timpurilor. Peste 100 de milioane de exemplare ale lucrărilor sale, în mai mult de treizeci de limbi, au fost vândute în întreaga lume. Un motiv important este că opera sa exprimă o cunoaștere de prima mână a bazelor vieții și capacității umane - o cunoaștere câștigată nu prin existența la marginile vieții, ci prin trăirea din plin a ei.

„Pentru a cunoaște viața trebuie să fi o parte a vieții”, a scris el. „Trebuie să cobori acolo și să privești, trebuie să intri în ungherele și crăpăturile existenței, trebuie să fii cot la cot cu toate felurile și tipurile de oameni pentru ca să poți stabili în final ce este omul.”

El a făcut exact acest lucru. De la marile lanțuri muntoase ale statului său natal, Montana, până la dealurile Chinei, de la coastele glaciale ale Alaskăi la junglele insulelor din Pacificul de Sud, fie lucrând cu oameni la explorări, fie învățând echipaje navale neexperimentate cum să supraviețuiască ravagiilor unui război mondial, L. Ron Hubbard a învățat cu adevărat ce înseamnă omul și viața.

Continued...


Write to us or call!
North and South America
info@bridgepub.com
1-800-722-1733

All other parts of the world
books@newerapublications.com
(45) 33 73 66 66

© 1999-2004 Church of Scientology International.
All Rights Reserved.

For Trademark Information