DESPRE AUTOR

Înarmat cu un intelect pătrunzător, o energie fără margini, o curiozitate fără limite și cu o abordare unică a filosofiei și științei, care pune accentul mai presus de orice asupra funcționalității și caracterului practic, Ron s-a îmbarcat la studiul său asupra vieții și misterelor ei încă din adolescență.

Călătorind mult prin Asia și Pacific, el a studiat înțelepciunea filosofiilor din Orientul Îndepărtat dar a observat și suferința și sărăcia larg răspândite. Dacă ar fi existat o asemenea profundă înțelepciune în Orient, atunci de ce toate acestea, a întrebat el.

După reîntoarcerea în Statele Unite în 1929, Ron s-a ocupat cu studiul matematicii și ingineriei, înscriindu-se la Universitatea George Washington. El a fost membrul unuia dintre primele cursuri americane despre fizica nucleară și a întreprins primele sale experimente în legătură cu mintea pe când era la universitate. El a descoperit că în ciuda tuturor progreselor omenirii în științele fizice, o tehnologie funcțională a minții și a vieții nu fusese niciodată creată. „Tehnologiile” mentale care existau, psihologia și psihiatria, erau de fapt materii barbare, false - la fel de funcționale ca metodele vracilor din junglă.

Continued...


Write to us or call!
North and South America
info@bridgepub.com
1-800-722-1733

All other parts of the world
books@newerapublications.com
(45) 33 73 66 66

© 1999-2004 Church of Scientology International.
All Rights Reserved.

For Trademark Information