Dianetica CUM SĂ FOLOSIM DIANETICA


Dianetica Știința Modernă A Sănătății Mentale
Cum să folosim Dianetica
US 1-800-722-1733
EU (45) 33 73 66 66
Where Can I Get Dianetics?


Eliberați-vă potențialul deplin.
Învățați cum să folosiți Dianetica cu ajutorul acestei casete video!

Dianetica
Cartea intitulată „DIANETICA” se află astăzi în topul bestseller-urilor privind autoajutorarea pentru simplul motiv că funcționează. Această casetă video vă arată ce este DIANETICA, cum funcționează ea și cum s-o aplicați întocmai pas cu pas.

Cu ajutorul acestei casete, puteți învăța cum să folosiți tehnicile simple cuprinse în cartea lui L. Ron Hubbard în scopul de a depista blocajele și barierele spre potențialul vostru deplin – și de a le controla!

DIANETICA cuprinde cea mai eficientă și mai larg folosită știință a minții existentă în prezent. Ea dezvăluie - în termeni simpli accesibili oricui - singura sursă de stres, încordare, depresie, boli psihosomatice, constrângere, obsesie și nebunie - mintea reactivă.

Și vă oferă ceea ce puteți face în acest sens.

Indiferent dacă ați citit sau nu bestseller-ul lui L. Ron Hubbard, această casetă video vă oferă posibilitatea să înțelegeți principiile fundamentale, provocatoare ale DIANETICII - principii care vă vor schimba pentru totdeauna modul de a vă explora mintea, posibilitățile și viața.

Urmăriți acest program, așezați-vă în compania unui prieten și apoi puneți-l în practică. Folosiți această casetă video pentru a deschide poarta spre potențialul vostru deplin și a obține în viață ceea ce doriți!

To order


Write to us or call!
North and South America
info@bridgepub.com
1-800-722-1733

All other parts of the world
books@newerapublications.com
(061) 3027794 (Budapest)
(45) 33 73 66 66 (Copenhagen)

© 1999-2004 Church of Scientology International.
All Rights Reserved.

For Trademark Information