DIANETICA SUCCESE


Viețile noastre erau total lipsite de realizări, destrămîndu-se inevitabil-separarea și divorțul urmau să devină realitate. Dădeam vina pe soțul meu. Aveam permanente schimbări de dispoziție pe care el nu le putea ințelege. Îl vedeam cedînd psihic, emoțional și fizic, momente prin care eu trecusem deja. Ne certam fără rost, însă aceste certuri ne destrămau. Dragostea noastră părea a fi dispărut. Pierdusem orice speranță în a recîștiga dragostea pe care o avusesem odată, însă încercam să stăm împreună de dragul copiilor. Viața noastră, sub toate aspectele, devenise un eșec. Condițiile în care trăiam nu erau cu nimic superioare celor de la care începusem acum 12 ani. Aș fi vrut ca totul să se termine. Însă soțul meu mi-a spus:

-Te rog să încercăm o metodă despre care am auzit. Se numește Dianetica. Pare a fi ceva care să dea rezultate.

Într-o seară, după ce citisem doar cîteva capitole împreună, am sărit spunînd:

-E atît de adevărat! E atît de simplu! Explică totul! Tu înțelegi ce vrea să spună? Nu am înnebunit! Sunt doar eu și memoria reactivă! Să vedem dacă există o cale să ne scăpăm de ea.

După doar cîteva săptămîni, ne iubeam din nou. Sîntem mai puternici și mai fericiți decît am fost vreodată. Avem un sens în viață. Ne atingem țelurile. Ne bucurăm de viață din nou. Zîmbim din nou, rîdem din nou și facem ca viețile noastre să fie cum le dorim noi. Acum știu că putem într-adevăr să ne ajutăm și copiii să se realizeze în viață. Dianetica dă rezultate! Oricine a auzit de Dianetică nu mai are dreptul să continue să fie nefericit. Și-a pierdut dreptul să se plîngă despre soț sau soție, despre căsnicie, condiții de viață, de muncă sau sănătate. Nu mai are dreptul să spună: "Fac tot ce pot pentru mine și copiii mei" pînă cînd nu a folosit tehnica Dianeticii. A. A.

Home


Write to us or call!
North and South America
info@bridgepub.com
1-800-722-1733

All other parts of the world
books@newerapublications.com
(45) 33 73 66 66

© 1999-2004 Church of Scientology International.
All Rights Reserved.

For Trademark Information